News: Izašao je osmi broj, uživajte!

Najava intervju-a:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Najava: Branka Sovrlić, očekuje se u sledećem broju!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------


понедељак, 14. фебруар 2011.

Sadržaj prvog broja

 

 Seka sprema veliku modnu reviju


Folk pevačica Seka Aleksić, pošto se vratila na estradnu scenu, uveliko sprema svoju veliku modnu kolekciju pod nazivom ,,Queen is very bad,, koja će se promovisati pred letnju sezonu. Sekin PR menadžer je rekao nešto više o kolekciji i o tome da će se desiti pravi bum što se tiče revije: "Ovo će biti nešto do sada neviđeno na našim prostorima. Okupila je svoj tim saradnika i za maj ove godine sprema veliku modnu reviju, na kojoj će pored svojih unikatnih modela predstaviti i zaštitno lice kolekcije, čije se ime za sada drži u strogoj tajnosti. S obzirom na to da Seka važi za osobu koja ništa ne prepušta slučaju, sve u vezi s modnom revijom isplanirano je do najsitnijih detalja. Seki će ovo biti peta kolekcija po redu, a moda i dizajn su joj samo jedan od hobija. Ovim putem deo novca od prodaje nove linije, kao i do sada, usmeriće u svoj humanitarni fond". Dakle, od Svetlane se puno očekuje, a na vama je da ocenite.

Selma-Konačna odluka! odlazak iz Granda


Selma Bajrami je nedavno izdala cd za Grand, ali je zbog tretmana koji joj se nije dopao izašla i preselila se u produkciju ,,Hayat,, u kojij je objavila isto izdanje u novom ruhu, i to sa ukupno 14 pesama i raznim inovacijama. Nezadovoljna je bila dužinom prikazivanja njene reklame i gostovanjima u emisijama, kojih je bilo svega nekoliko.

Katarina Živković-Premijera nove pesme u Ami G Show-u


Zvezda Granda Katarina Živković je ovih dana užurbano radila na novom singlu koji nosi naziv ,,Ko me zna,, a predstaviće je u emisiji Ami G Show u utorak 15. februara! Ova pesma je najava za cd prvenac koji bi trebao izaći krajem ove godine, ako sve bude teklo po planu. Sama Katarina je najavila da će od novca sa Farme, gde je pobedila, uložiti i u svoje izdanje, kao i za stan koji jedva čeka.

Maya uzdrmala javnost veoma ozbiljnim albumom 


Mnogima se jako dapadaju pesme sa novog cd-a Maye Berović, koji izlazi u toku ove nedelje. Ona se posle duže pauze vratila na estradnu scenu i to albumom koji izdaje za BN Music-bosansku izdavačku kuću. Kako fanovi kažu, svaka pesma je posebna na svoj način, ali su se možda najbolje reakcije osvrnule na numeru ,,Djevojačko prezime,, jednu od balada sa ovog materijala koje se zove ,,Maya 2011.,, Novi sajt www.maya.co.rs radi, a uz njega i stranica www.maya-berovic.blogspot.com.

Brena sa budućim hitovima stiže uskoro! 


Najveća folk zvezda Lepa Brena cd objavljuje najverovatnije u aprilu i to će biti pravo osveženje za vernu publiku široke Ex Yu. Album bi trebao biti i popularniji od cd-a ,,Uđi slobodno,, bar se tako očekuje, ali je to svakako veliki zadatak za celu ekipu koja vredno radi da sve bude krajnje profesionalno. Neke pesme su gotove i ih slušamo.

Milan Stanković se vraća pevanju

 

Posle više od sedam meseci pauze, Zvezda Granda-Milan Stanković se vraća muzici i to je on zvanično objavio na svom Facebook profilu. Jedino pitanje koje možemo postaviti je ,,Gde ćemo ga gledati?,, pošto je iznenada nestao sa scene-i to Grandove. Nadajte se gostovanjima na televiziji Pink. Radi se i novi album, ali o tom po tom.

3 коментара:

Архива чланака

Укупно приказа странице