News: Izašao je osmi broj, uživajte!

Najava intervju-a:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Najava: Branka Sovrlić, očekuje se u sledećem broju!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------


понедељак, 14. март 2011.

Sadržaj petog broja


 Amadeus Band: ,,Zapalićemo,, Sava Centar!


Ko dođe na koncert Amadeus-a sigurno se neće pokajati, bar tako možemo reći iz očekivanja benda. Džaja, frontmen grupe je izjavio sledeće povodom koncerta: "Želimo da to veče bude posebno, a ideje smo pokupili na svim dosadašnjim nastupima, kao i na koncertima svetskim zvezda. Biće to pravi spektakl, sa vrhunskom pirotehnikom i rasvetom i pozivam sve da dođu i da se dobro provedu. "Zapalićemo" "Sava centar" rekao je on za Blic. Karte su u prodaji, pa šta drugo nego očekujte spektakl.

Marija Mara-Povratak na velika vrata fanovi očekuju ubrzo


Ovu ženu mnogi pamte po hitovima ,,Tuđe slađe,, ,,Juče kao i danas,, ,,Pa šta,, i mnogim drugim pesmama koje su obeležile njeno postojanje na domaćoj sceni. Poslednji objavljeni album bio je 2006., a kasnije izlazi singl Kumovi, koji obara sa nogu sve koji su ga čuli-sad je vreme za novi album koji je gotov i čeka izdavanje. Marija Mara, bila je prva osoba koja je dala intervju za Estradni Magazin kad je izjavila da planira da cd izađevrlo brzo. Fanovi gore od želje da čuju nove pesme, a vrlo brzo će se otvoriti i Official Fan Club stranica koja će pratiti dešavanja vezana za njen povratak na velika vrata. Svi koji žele mogu za početak ući OVDE i tako dati punu podršku. Uskoro! Nova Marija Mara Stojadinović!

Završen Dvor (Juice pobednik), počeo Veliki Brat

Posle nekoliko meseci, saznali smo pobednika prvog serijala Reality Show-a Dvor-a to je Đus, koji je več duže vreme važio za favorita kod publike. Ali, samo što se jedan završio, krenuo je drugi Reality i to Veliki Brat-Region (ovoga puta u pitanju je regularna sezona). Kako mnogi kažu, uželeli su se VB-a pa je ovo opet osveženje na televiziji Pink. Kako će se i ovde snaći takmičari pratite svakog dana, u večernjem terminu.

Natalija i Sani Trik FX vozili traktor po Beču


Šta sve ljudima pada na pamet, a posebno kad su poznati...Pa je tako pre nekoliko dana Natalija iz grupe Trik FX provozala traktor ulicama Beča. Prosto da ne poverujete-želela je da isproba i to pa je tražila dozvolu ljudi čiji je traktor da se malo vozi sa svojim suprugom Sanijem...

Нема коментара:

Постави коментар

Архива чланака

Укупно приказа странице