News: Izašao je osmi broj, uživajte!

Najava intervju-a:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Najava: Branka Sovrlić, očekuje se u sledećem broju!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------


недеља, 27. март 2011.

Sadržaj sedmog broja


 Jovana & Željko se pomirili!?


Da li je istina-ili ne, ali bilo bi to lepo za sve. Kako smo saznali palo je pomirenje između Željka Joksimovića i Jovane Janković. Imali su prilike da oči u oči porazgovaraju o svemu i vide mogu li dalje. Dosta su se čuli telefonom i kako stvari stoje izgleda obnovili svoju dužu vezu. Željkov muzičar iz njegovog benda je izjavio i za Blic: Željko je održao sjajan koncert u Cirihu u petak uveče. Bilo je prepuno, a on je pevao bolje nego ikada. Posle mnogo vremena bio je veoma raspoložen i nasmejan. Kada su ga ljudi pitali hoće li se pomiriti sa Jovanom, zagonetno je odgovorio „čuće se”.

Selma-I njen rijality biće na TVu


Selma bajrami radi reality show pod nazivom ,,Voli me do bola,, kako exkluzivno saznajemo. Ona je potpisala ugovor sa Hayat televizijom gde će se program prikazivati. Pobednik će imati priliku da se pojavi u Selminom spotu za pesmu ,,Voli me do bola,, koja je najavljivala njen novi cd-koji je sad u prodaji.

Ceca-prioritet album, koncert neka malo čeka 


Jedan od najočekivanijih albuma u poslednjih godinu-dve jeste cd Svetlane Cece Ražnatović koji će izaći polovinom juna, najverovatnije za Grand Produkciju, ali kod ove dive nikad se ne zna šta nosi dan a šta noć. Ona je izdavila da joj je prioritet-album, a da o koncertu još uvek ne razmišlja puno. Bitno joj je da se pesme dobro čuju i da krene dobra promocija.

 Jelena Karleuša-Zvezda Meseca marta


Estradni Magazin je u prethodnih mesec dana na svom sajtu anketirao vas, i vi ste odluučili da je zvezda meseca marta popularna pop diva Jelena Karleuša sa 43% vaših glsova, na drugom mestu je Ceca Ražnatović sa 33% glasova, a treće mesto dele Maya & Juice, Hvala vam na poverenju, a od sad je krenula nova anketa: april-glasajte!

 Nikola Rokvić-Najavio promene u svojoj muzici


"Pripremam album, koji će izaći negde na jesen i nadam se da ću sa njim napraviti pravi bum! Pun sam pozitivne energije i mislim da će to zbog toga biti neka prekretnica u mojoj karijeri. Biće to više zabavne pesme, sa mojim prepoznatljivim glasom. Pravim neki svoj muzički pravac" izjavio je Nikola za 100. izdanje Joy magazina.

Нема коментара:

Постави коментар

Архива чланака

Укупно приказа странице